onsdag 28 april 2010

Vinter

Vinter betyder en del slalom, det tycker hela familjen är kul. Tyvärr är det lite besvärligt att dra med sig kameran i slalombacken, så det blir sällan dokumenterat. Men när vi åkte sista gången för i vinter så kom jag på att jag kunde ta ett par kort med mobilkameran och fotona blev helt okej. Vi hade en härlig dag och njöt av de sista åken.


Jag tog en liten promenad med min syster, hennes hund och dotter och lilla H var så cool i sina solglasögon så jag var tvungen att fota henne :-)

tisdag 27 april 2010

Vår lilla violinist

Anna har spelat fiol i snart tre år och det hon tycker är roligaste med att spela är när det är konsert. Här har jag scrappat ett foto från julkonserten 2009.

Nya cyklar

Nu i vår hade båda barnen vuxit ur sina cyklar, så det blev till att hitta en bättre begagnad till stora A och så fick lilla A överta storasysters gamla. Det var två lyckliga barn som cyklade runt på sina "nya" cyklar och hade vi inte gått in för att äta så hade de väl trampat än!



måndag 12 april 2010

1-årskort

Bästa lilla systerdottern fyllde ett år för två veckor sedan, men pga förkylningar och annat så var det först i går som vi kom oss för att hälsa på och gratulera. Så här såg kortet ut som jag knåpat ihop.

torsdag 1 april 2010

8-åring

Här kommer sista resultatet från i helgen, en LO från dotterns 8-årsdag som inte var alltför lyckad eftersom hon kom hem från skolan med magsjuka. Hon repade sig dock väldigt snabbt och kunde ha kalas några dagar senare.