tisdag 31 augusti 2010

Lata sommardagar

Mollys scrapbooking har en utmaning i sin blogg att man ska skapa LO, kort eller altrat som förmedlar känslan av lata sommardagar. Man ska såklart använda sig av deras augustikit, men man får också lägga till annat om man vill. Jag använde bara saker från kitet, för där fanns mycket skoj och jag tillverkade denna LO, som kanske mer handlar om lata stunder än hela dagar.

fredag 27 augusti 2010

Sockerkaksbagare

 Nu var det ett par veckor sen jag uppdaterade, och anledningen stavas j o b b. Som lärare är de två första veckorna efter semestern alltid väldigt intensiva och sånt som att scrappa hinns nästan inte alls med. Men förra veckan scrappade jag faktiskt en kväll tillsammans med en kompis som ganska nyss hittat till denna underbara hobby, och då färdigställde jag denna layout med dottern och hennes bästa kompis när de bakade sockerkaka i somras.

söndag 15 augusti 2010

Midsommaralbum

I Little Yellow House Kits blogg fanns det en utmaning att använda spillpapper från deras månadskit och göra ett minialbum. Jag valde att göra ett litet midsommaralbum med bilder från årets midsommar.

 

torsdag 12 augusti 2010

Pysselväder

I dag är det riktigt grått och trist väder här. Inte så att det regnar (bara en liten skur i förmiddags), men sånt där väder då man helst bara sitter inne och scrappar eller pysslar med annat. Mellan tvätt, disk och matlagning har jag faktiskt lyckats kasta ihop en LO som jag blev riktigt nöjd med. Bilden är från en av båtturerna i sommar, på väg ut till stugan och det var dottern som fastnade på fotot.


Den andra layouten tillverkades i går när jag scrapträffade med Ami och Anna K  och hade en väldigt trevlig dag med surr och scrap och god lunch :) Anna A (Ami) hade fixat var sitt litet scrapkit åt oss och förutom det som fanns med i kitet har jag använt några knappar och rubons.

Bröllopskort

Syster min beställde ett bröllopskort till sina vänner som gifter sig i helgen och så här blev det:

lördag 7 augusti 2010

Fler somriga bilder!


onsdag 4 augusti 2010

Sommarbilder