tisdag 31 maj 2011

Läsmys

Ami har en skissutmaning i sin blogg för att fira 10000 besökare och här har jag skapat ett litet bidrag i sista minuten! Tyvärr är bildkvaliten usel eftersom det blev lite mörkt innan jag var klar, och det gör också att färgerna inte riktigt stämmer med verkligheten.

måndag 30 maj 2011

Fiolavslutning

I kväll hade barnen  våravslutning med fiolgruppen och jag och dottern hade knåpat ihop ett litet album med bilder från deras konserter mellan åren -08 och -11 som hon gav fiolläraren. Vi använde oss av fiolpapper från Karen Foster, notpapper från Inkido och övrigt mönstrat papper kommer från Kaiser. Stommen är minialbumsetet "wintergreen" från qk. Gruppen heter "Fantastisk Four", därav titeln på framsidan.




tisdag 24 maj 2011

Födelsedagsmorgon

På scrapträffen i lördags fick jag även ihop en LO med bilder från sonens 7-årsdag. Inspirationen fick jag från senaste numret av Creating Keepsakes. Jag gillar att de ofta har med flera foton på layouterna i tidningen.

Minialbum

I lördags hade PiteScrappers sin månadsträff och jag lyckades få ihop ett litet minialbum. Jag köpte kittet för flera år sedan och det består av utstansade sidor som man trycker ut och själv sätter i hop. Tanken när jag införskaffade minialbumet var att göra ett litet bebisalbum, men eftersom sonen numera är 7 år gammal så fick det bli ett album med foton från senaste kalaset, ett biokalas.