söndag 22 april 2012

En liten butiks aprilutmaning

Jag hittade En liten butiks aprilutmaning, och gillade skissen, så jag bestämde mig för att tolka den och vara med. Här är mitt bidrag!



Dubbelt upp

Här är sista bidraget från Skellefteå-helgen. Jag hade en massa småbilder från bärplockning i höstas, och för att få med så många som möjligt så använde jag en plastficka som är indelad i fem delar och gjorde minilayouter. (Den vänstra sidan är inte helt klar, det ska dit lite journaling också.)

Utflykt

Jag är fortfarande kvar i Skellefteå, och efter en god hotellfrukost så är vi igång med scrapping igen. Här kommer en enkel layout med bilder från förra våren när jag och barnen var på utflykt tillsammans med syster och hennes familj.
Edit: När jag kollade på layouten senare, så upptäckte jag att jag skrivit fel år...

lördag 21 april 2012

Små fågelungar....

...får avsluta dagens kavalkad!

Underbara barn

Nästa layout, nr 4 för dagen. Även här kommer kitet från Little Yellow House Kits , närmare bestämt februari i fjol... Men det är lika fint ändå!
(titlen är inte sned och vind längre, när jag fotat upptäckte jag att bokstäverna lossnat, så det är fixat nu!)

Nr 3!

Och här är dagens tredje layout :-)
Allt material kommer för övrigt från månadskiten hos Little Yellow House Kits. Jag har flera jättefina kit som har legat och väntat, men idag använder jag dem för fullt!
Tyvärr bjuder jag inte på superkvalitet när det gäller foton idag, men det är bättre att blogga direkt, annars dröjer det så lääänge innan jag tar tag i det.


Andra alstret...

En till layout från Skellefteå.


Scraphelg i Skellefteå

Mycket scrappa just nu! I helgen är jag i Skellefteå tillsammans med en god vän och testar deras scraphelg. Här är dagens första alster, färdigt ovanligt tidigt för att vara mig :-) och med tanke på fotohögen jag har med mig så är det bäst att jag fortsätter vara effektiv! 

lördag 14 april 2012

Scrapträff...

...med Pite Scrappers. Förhoppningsvis dyker resultaten upp här :-)