tisdag 26 juni 2012

pensionärskort

För drygt en vecka sedan gick en av mina kollegor i pension, och i går träffades arbetslaget för att bjuda henne på picknick och middag. Jag tog på mig att göra ett kort och eftersom hon gillar blått och cerise så använde jag mig av de färgerna.

torsdag 21 juni 2012

Utflykt

I somras, sista semesterdagen, gjorde jag, mamma och barnen en liten utflykt. Målet var ett sommarcafé några mil härifrån och vi hade kollat upp så att det skulle vara öppet. Men när vi kom dit så var det stängt, vilket var väldigt trist och vi var besvikna allihop. En trevlig utflykt hade vi i alla fall och vi hittade ett annat ställe där vi kunde äta lunch.

lördag 16 juni 2012

Dopkort x2

Idag döptes lilla Aston, och jag hade fått i uppdrag både från min mor och min syster att görs dopkort. Det blev två olika kort med papper från Sei. Inspirationen kom från
Kortskissens fina skisser.



fredag 15 juni 2012

Ännu en 1-åring

Ett par vänner till oss har en son som fyller ett år på måndag. Tyvärr bor de 10 mil bort, så vi träffas inte så ofta, men idag postade vi ett litet paket med en pekbok och ett kort till honom som förhoppningsvis hittar fram tills på måndag.


fredag 8 juni 2012

Bröllopskort

Jag fick en beställning på ett bröllopskort från syster och gjorde en färgglad variant.

onsdag 6 juni 2012

Bestämd liten dam

Ytterligare en LO, eller rättare sagt en dubbel, som legat någon månad i väntan på att bli helt klar.
I somras var tvååriga systerdottern med och hjälpte till när det var dags att ta ihop höet hos mina föräldrar.

Whoopies

I går kväll tog jag tag i ett par layouter som jag gjort i vinter/ vår och som var nästan färdiga, det var bara lite text och datum som saknades. Här kommer den första.
Anna gillar att baka, och i vintras testade vi att göra whoopies. De blev väldigt goda, om jag får säga det själv!

tisdag 5 juni 2012

Åttaåring

Att sonen fyllt åtta har jag lite svårt att förstå, men så är det tydligen :-)

Frukost

Att få äta dagens viktigaste mål ute på bryggan en varm sommarmorgon, det slår det mesta!
Att äntligen känna att jag har tid och lust att scrappa känns också väldigt bra! Här har jag använt material från Little Yellow House Kits majkit.


lördag 2 juni 2012

Ettåring

Idag firade vi lillkusinen Melker som fyllde ett år igår och självklart skulle han ju få ett kort! Jag har använt ett par gamla, fina papper från Basic Grey som jag sparat för att använda till något speciellt tillfälle.... Nä, jag samlar inte på papper... ;)
Det syns inte så bra på fotot, men ettan har jag först färgat in med distressdynan peeled paint, sen målade jag med crackle paint picket fence, och slutligen gnuggade jag in grön och silver rubbon metallic. Ovanligt mycket färg och kladd för att vara jag, men det är ju kul när jag väl gör det!