fredag 5 juni 2015

Inläggsbombning

Att jag hade en hög med layouter liggandes visste jag ju om, men att det var så många som jag inte hade bloggat, det trodde jag inte! Men nu när jag väl satte igång så tyckte jag att det var lika bra att köra en hel drös inlägg på en gång :-) Om inte annat så för att visa att jag faktiskt scrappar en del i alla fall. Särskilt nu sen jag har fått ett eget pysselrum!

Mer Gelatos

Det blev ett par layouter till med Gelatos-bakgrund, fast på den ena använde jag dem till att stämpla med, och på den andra gnuggade jag bara med fingret på färgerna för att få dem att blandas lite lagom.

Basic Grey Capture X 4

Jag fastnade för Basic Greys serie Capture för ett tag sedan så jag gjorde fyra layouter med papper, stickers och die cuts från den serien. Det blev fyra rätt olika layouter :-)

Gelatos

Jag blev sugen på att testa Gelatoskritor och det visade sig vara himla skoj!

Wrom wrom

Dessa papper från Basic Grey fick jag med i ett kitt från "Little yellow house kits" för flera år sedan och jag har haft fotona liggandes tillsammans i kittet rätt länge utan att ha vetat hur jag skulle få till det. Men plötsligt en dag när jag plockade fram alltihop så ramlade bitarna på plats

Dansuppvisning

Sirap i Paris avslöjade under Scrap and Pearl att de börjar med månadsboxar och till den här layouten har jag använt mig av innehållet från den första boxen.

Frukost

En ovanligt varm höstdag på stugan, så frukosten kunde till min förtjusning intas ute på bryggan!

Scrap and Pearl 2015

I slutet av april åkte jag och min scrapkompis Anna iväg på äventyr tillsammans :-) Vi hade anmält oss till jättescrapträffen Scrap and Pearl som gick av stapeln i Stockholm, närmare bestämt i Annexet vid Globen! Det var en fantastiskt rolig helg och jag scrappade dessutom en hel del. Eftersom det fanns gott om butiker på plats med en massa roliga varor så blev det kanske lite shopping också....  ;-)